Как се използват торбичките Monkey?

  1. Преди първата употреба поставете торбичките на директна слънчева светлина за поне няколко часа. По този начин, порите на въглена ще се прочистят от всички миризми и молекули, които може да е задържал, докато е пътувал към Вас!

2. Поставете или окачете торбичката на открито пространство в дома, офиса или колата си. Поставете ги така, че да имат максимален достъп до въздуха в помещението. Не ги поставяйте зад шкафовете, защото достъпът на въздух до там е ограничен. Дизайнът на торбичките е пригоден да бъде красив елемент от интериора Ви!

3. Поне веднъж в месеца поставяйте торбичките навън, за да могат да се прочистят. Дори и да е мъгливо времето, необходими са ултра виолетовите лъчи, за да може да се реактивира въгленът. Не ги поставяйте зад прозорец, защото част от необходимите UV лъчи могат да бъдат филтрирани от стъклото. Всеки път, когато усетите, че абсорбиращите свойства на торбичката намаляват, може да ги поставяте за няколко часа на слънце, за да се освободят от събраните миризми и влага.

4. 2 години след първата употреба, разрежете с ножици торбичката и исипете въглена в пръстта на саксията или директно в градината си. Той ще обогати почвата и ще подпомогне растежа на цветята Ви.

#BackToHomeOffice! Безплатна доставка + 30 дни срок за връщане! Виж общите условия.