Месец на спорта с Monkey Natural

Месец на спорта с Monkey Natural

Да откриете своята нова спортна страст е предизвикателство, което малко хора са готови да приемат. Причините са различни и започват от натовареното ежедневие и достигат до липсата на време и мотивация.

Интересен факт е, че според последните проучвания едва 19% от българите спортуват редовно, докато 61% никога не са спортували, а 20% спортуват от време на време.

Според експертите това се дължи на факта, че много хора обвързват спорта с трениране във фитнес зала или правене на скучни упражнения вкъщи.

Ние от Monkey Natural вярваме, че спортът е здраве. Затова Ви предизвикваме да се включите в СЕЗОНА на спорта – есента и да направите нещо малко за себе си.

Не се притеснявайте, когато нямате идея откъде да започнете. В тази статия ще Ви дадем няколко интересни предложения какво можете да тренирате.

Ще започнем с нещо просто, но приятно. Физическите активности като разходки сред природата с приятели или каране на колело могат да се превърнат във Вашия спорт. Не е необходимо да го правите с часове, един час на ден ще е достатъчно, за да промените рутината си.

Не забравяйте да се запасите с добро настроение и да се облечете подходящо, според сезона.

Ако обичате да общувате с нови хора, танците могат да се превърнат в новата Ви страст! Няма значение дали обичате българските традици и сте фен на народните танци или предпочитате нещо по-раздвижено като латино ритми.

В различните градове можете да откриете разнообразие от страхотни учители, които да Ви потопят в ритъма на танца!

 

И, ако това не Ви е достатъчно, третото ни предложение са групови тренировки.

Тук става въпрос за кръгови тренировки, йога, стречинг пилатес, зумба, тае бо, карате и още много други.

Не е нужно да се спирате на първото, което видите. Спортните клубове и школи ще предложат голямо разнообразие от класове и инструктори.

А докато се чудите какво да започнете, ние от Monkey Natural ще Ви помогнем да се отървете от неприятните миризми в саковете и обувките след спортуването. Нашите обезмирисители с активен въглен са идеални както за активните спортисти, така и за всеки, който обича свежестта.

Поръчайте ги през нашия сайт на страхотни намаления още сега!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 
 
 

bg_BG
Продуктът е добавен!
Продуктът вече е добавен към списък с желания

Количка

close