За нас

Нашата история

През 2021г. в България се роди брандът Monkey Natural.

Той е дело на двама млади и мотивирани мечтатели с визия за един по-добър свят, в който да отгледат и, да завещаят на децата си.

Всичко започва, когато през 2019г. те си купуват малко, лакомо и сладко кученце, което много обича да похапва всичко от земята. Стремежът на това животинче да изяде целия свят ги кара да си отворят очите за това колко много отпадък има навсякъде около нас.

В този момент на прозрение те осъзнават, че притежават много повече сила, отколкото са предполагали, за изграждането на една по-зелена и красива реалност.

Така се ражда идеята за Monkey Natural.

Чрез него те решават да помогнат на хората да намалят своя собствен отпадък и да заменят пластмасовите и петролните производни, които използват в ежедневието си с екосъобразни такива.

Всеки продукт, предлаган от Monkey Natural, е преминал лабораторни и битови тестове, за да са сигурни, че предлагат най-високото качество на своите клиенти.

За да допринесе допълнително към каузата, за всеки продаден артикул, се дарява левовата равностойност за засаждането на едно дръвче в горите на България на неправителствени организации!

Истината е, че Monkey Natural сам по себе си не може да промени света, но с помощта на всички нас, можем да се превърнем в сила, достатъчно голяма, за да постигнем истински и осезаем резултат върху околната среда и осигуряването на по-добро бъдеще!

Доверете се на Monkey Natural и станете част от промяната!

bg_BG
Продуктът е добавен!
Продуктът вече е добавен към списък с желания

Количка

close